onsdag 19 augusti 2009

Snart dags att åka hem

Nu sitter vi här de sista skälvande timmarna av vår långa underbara semester. Jag vet att allt har ett slut, men varför behöver det jämt komma så fort...

Det är fortfarande 20 grader varmt på vår altan. Vi har suttit här och ätit en god middag på tu man hand och delat på en flaska vin. Och smitt planer för framtiden.:-)

Det lilla vita huset i Sjonhem kommer inte att bli vårt. Ägarna accepterade inte vårt bud. Ärligt talat så är jag nog lite lättad. Det blev en hastig förälskelse när jag såg huset och jag blundade nog för allt jobb det faktiskt skulle innebära att renovera det lilla huset. Det är farligt att göra affärer med hjärtat och inte låta hjärnan komma till tals!

Vi är nu inne på att bygga ett nytt hus på den tomt som vi faktiskt redan äger. Vi trivs ju så himla bra här och bygger vi nytt kan vi få det precis som vi vill ha det in i minsta lilla vrå. Och vi har inte bråttom. Det får ta den tid det tar helt enkelt.

Vi kan ju ändå inte flytta hit just nu. Först måste vi vinna en massa pengar (och hur höga är oddsen för det?) eller se till att vi har andra inkomster här på ön. Projekt stugbyn är fortfarande aktuellt!:D

Som vanligt vill vi inte åka hem! VILL INTE!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar