onsdag 22 juli 2009

Roma kungsgård? NEJ! :-(

Vart har vårt mysiga utflyktsmål tagit vägen? Det från förra sommaren nyöppnade fiket har stängt och designbutikerna har slagit igen. Varför??

Åkte dit för att ta en fika med dottern och spädisen och vi blev så besvikna! Det fanns visserligen ett fik, men om man inte kan få en latte så räknas det inte tycker jag. Eftersom vi ändå hade åkt dit så köpte vi varsin cheesecake och kaffe och gick ut på den skuggiga uteplatsen.

Ganska så omgående upptäckte dottern att lillen hade fullt med pyttesmå svarta avlånga insekter på sig. Och sedan upptäcte hon att hon själv hade fullt med dem på kläderna och benen. Då kom ägaren till fiket ut och sa att han inte visste vad det var men att de dök upp samma tid varje dag. Okej!? Han erbjöd sig snällt att ta fram ett bord så att vi kunde sätta oss i trädgården istället. Men det blev knappast bättre. Vi har aldrig fikat så snabbt, kaka + kaffe på ungefär 17 sekunder...

Och när vi satt oss i bilen för att åka hem igen vimlade det av dem. Jag överdriver faktiskt inte! De kröp överallt på oss. Vi kunde snabbt konstatera att vi hade massor i håret som ramlade ner på andra kroppsdelar så fort vi rörde på huvudena. Trauma! Det var tur att dottern körde. Jag hade kört av vägen direkt.

När vi kom hem var det bara att snabbt borsta ur håret, av med kläderna och döda allt som kröp på kroppen. Det kryper och kliar fortfarande överallt och kommer förmodligen att göra det resten av livet. Fy fabian vad äckligt!

ALDRIG MER ROMA KUNGSGÅRD!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar