tisdag 14 juli 2009

Vad händer?

Inte så värst mycket faktiskt och det är ganska skönt!

I söndags skulle vi på loppis i Väskinde strax norr om Visby. Annons i tidningen och allt. När vi kom dit visade det sig att det var en familj som hade loppis i sitt lilla stall. Det tog ungefär 20 sekunder att titta på det som fanns där och det var inte speciellt intressant kan jag säga. Kände oss faktiskt rätt lurade. Tröstade oss med en shoppingtur på ICA Maxi.

I går var vi en sväng till Tofta. Först en tur på leksaksoutleten där vi gjorde av med en massa pengar förståss. Inget som vi hade behov av men det är ju så himla roligt att köpa leksaker. D köpte en radiostyrd bil. Inte till barnen kan jag säga... Efter det åt vi middag på Tofta Strand. Det var skönt att slippa laga middag en dag! På hemvägen svängde vi in till Englunds och fyndade lite skor.

Idag har det varit underbart sommarväder hela dagen. Lugnt och skönt under förmiddagen när alla barnen åkte in till Visby. Sedan var det grillpremiär för i år, kycklingfile med klyftpotatis och bea. Jag har inte velat grilla när jag var här ensam. Och på kvällen Bjärges som varje tisdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar